ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ | angelidis.com.gr
Θοδωρής Αγγελίδης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
 • Καλέστε μας
  2593023101
  • Χρειάζεσαι βοήθεια;
   Πάρε τηλέφωνο στο
   2593023101
   ή
   Θα σε καλέσουμε εμείς

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η Υδρόγειος είναι ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους με ηγετική θέση στον κλάδο των γενικών ασφαλειών. Η εταιρεία έχει μία ισχυρή παρουσία τεσσάρων δεκαετιών στην ελληνική αγορά, ενώ, από το 2002, δραστηριοποιείται και στην αγορά της Κύπρου, μέσω της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου».
Η Υδρόγειος διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων που προσφέρουν εύρος καλύψεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το δίκτυο διανομής μας, στρατηγικά κατανεμημένο σε όλη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, βασίζεται σε μία ευρεία και διαρκώς αναπτυσσόμενη δύναμη ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και υποστηρίζεται από τη λειτουργία 13 υπερσύγχρονων σε υποδομές και άρτιων σε στελέχωση εταιρικών υποκαταστημάτων και γραφείων.
Ο Όμιλος της Υδρογείου σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.00 ικανοποιημένους πελάτες και διατηρεί συνεργασία με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται στα 262 άτομα.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».