Θοδωρής Αγγελίδης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
 • Καλέστε μας
  2593023101
  • Χρειάζεσαι βοήθεια;
   Πάρε τηλέφωνο στο
   2593023101
   ή
   Θα σε καλέσουμε εμείς

Ασφάλεια Πιστώσεων

Η Ασφάλιση Πιστώσεων σας βοηθά να προστατέψετε την επιχείρησή σας από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις επί πιστώσει εμπορικές συναλλαγές, όπως η αφερεγγυότητα των πελατών σας.

 


Η Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων είναι ένα προϊόν που βοηθά να προστατεύσετε την επιχείρησή σας από απώλειες που μπορεί να προκληθούν από την αδυναμία ενός πελάτη να πληρώσει. Έχει σχεδιαστεί ούτως ώστε να επιτρέψει στην επιχείρησή σας να συναλλάσσεται με αυτοπεποίθηση και αίσθημα ασφάλειας και ταυτόχρονα να διερευνά νέες αγορές και προϊόντα, γνωρίζοντας ότι είναι προστατευμένη έναντι των κινδύνων που ελλοχεύουν στις επί πιστώσει συναλλαγές.


Συνάπτοντας συμβόλαιο Ασφάλισης Πιστώσεων με την Atradius, λαμβάνετε υποστήριξη από ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι βρίσκονται κοντά τόσο σε εσάς όσο και στις επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσεστε. Η τοπική ομάδα της Atradius έχει τη βάση της στην Ελλάδα και είναι εξοικειωμένη με το επιχειρηματικό περιβάλλον, τα ήθη, τις πρακτικές και τους νόμους που διέπουν την τοπική αγορά. Επιπλέον, η παγκόσμια εμβέλεια της Atradius και η διεθνής εμπειρία εκτείνεται σε αγορές, όπου εδρεύουν οι υφιστάμενοι αλλά και οι εν δυνάμει πελάτες σας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα οφέλη που απορρέουν από τη γνώση μας αναφορικά με τις εμπορικές συναλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συνδυασμό με μια ομάδα στελεχών που συνεργάζεται στενά μαζί μας, ανεξάρτητα από το πού αυτά βρίσκονται ανά τον κόσμο.

 

Οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων της Atradius

 

Μέσω της Ασφάλισης Εμπορικών Πιστώσεων της Atradius μπορούμε να παρέχουμε στην επιχείρησή σας :

 • αυξημένη πρόσβαση σε χρηματοδότηση, μιας και μπορούμε να παρέχουμε στην τράπεζά σας τις εγγυήσεις που απαιτούνται για την επέκταση της χρηματοδότησής σας
 • υποστήριξη στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, μέσα από τη χαρτογράφηση ευκαιριών αλλά και πιθανών κινδύνων
 • έναν πιο υγιή ισολογισμό, μέσω της μείωσης των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις
 • ένα δίχτυ ασφαλείας που σας παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε νέες αγορές και προϊόντα, πάντοτε με ασφάλεια, δεδομένου ότι γνωρίζετε πως μπορείτε να προστατευτείτε έναντι επισφαλών απαιτήσεων

 

 

Είσπραξη Απαιτήσεων

 

Οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκεστε εσείς ή ο οφειλέτης σας, μπορούμε να υποστηρίξουμε την είσπραξη των εκκρεμών τιμολογίων σε οποιαδήποτε χώρα, ζώνη ώρας, νόμισμα και γλώσσα.

 

 

Η Atradius Collections απαρτίζεται από μία έμπειρη ομάδα ειδικών στην είσπραξη απαιτήσεων. Σε περίπτωση που έχετε συνάψει σύμβαση Ασφάλισης Πιστώσεων με την Atradius, η Υπηρεσία Είσπραξης Απαιτήσεων είναι αυτόματα διαθέσιμη σε εσάς, κατά κανόνα, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».