Θοδωρής Αγγελίδης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
 • Καλέστε μας
  2593023101
  • Χρειάζεσαι βοήθεια;
   Πάρε τηλέφωνο στο
   2593023101
   ή
   Θα σε καλέσουμε εμείς

Ασφάλεια Ξενοδοχείων και Ενοικιαζομένων Δωματίων

 

 

Για την ασφάλεια του Ξενοδοχείου ή των ενοικιαζομένων δωματίων σας, προτείνουμε ολοκληρωµένα προγράµµατα ασφάλισης για την πλήρη προστασία της επιχείρησης σας που διασφαλίζουν εσάς, την επένδυσή και τα εισοδήµατα σας από την επαγγελµατική σας δραστηριότητα.

 

Για να παραµένει η επιχείρησή σας πάντα ανοικτή και πάντα έτοιµη να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας,
προωθούμε την καταβολή κάθε νόµιµης αποζηµίωσης, µέσα σε λίγες ηµέρες από την ηµεροµηνία συµπλήρωσης του φακέλου.

 

Τα Προγράμματα Hotels καλύπτουν:

Την Περιουσία της Ξενοδοχειακής σας Μονάδας (κτίρια και εγκαταστάσεις) τα οποία αποζημιώνονται σε «αξία αντικατάστασης καινούργιου», δηλαδή καταβάλλεται το ποσόν που απαιτείται για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου αντίστοιχης ποιότητας και ίδιας χρήσης και το περιεχόμενο με το ποσόν που απαιτείται για την αντικατάσταση ή επισκευή κάθε αντικειμένου με ένα καινούργιο ίδιας χρήσης και προδιαγραφών.

Τη Γενική Αστική Ευθύνη της Ξενοδοχειακής σας Μονάδας, εξασφαλίζοντάς σας σε περίπτωση καταβολής αποζημίωσης προς τρίτους οι οποίοι υπέστησαν οικονομική βλάβη από λάθη ή παραλείψεις της επιχείρησης ή του προσωπικού.

Την Εργοδοτική Ευθύνη της Ξενοδοχειακής σας Μονάδας, εξασφαλίζοντάς σας σε περίπτωση καταβολής αποζημίωσης λόγω πρόκλησης ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης μελών του προσωπικού της επιχείρησής σας λόγω εργατικού ατυχήματος.

Απώλεια Χρημάτων εντός ταμείου και διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου και μεταφορά των χρημάτων της επιχείρησης από και προς την Τράπεζα. 

Τη Συνέχιση της Λειτουργίας της ξενοδοχειακής σας Μονάδας με την καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης (επιδόματος) λόγω μη δυνατότητας λειτουργίας για το χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών προσφέροντάς σας τη δυνατότητα κάλυψης διαφυγόντων εσόδων για το χρονικό διάστημα μη λειτουργίας της μονάδας.

Την Αλλοίωση Εμπορευμάτων ή πρώτων υλών που βρίσκονται εντός ψυγείων, λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Εξασφαλίστε ειδικά µελετηµένες καλύψεις για κάθε κίνδυνο που µπορεί να απειλήσει το ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σας , σε ανταγωνιστικές και πραγµατικά συµφέρουσες τιµές.

 

Έτσι είστε πάντα κερδοφόροι και προετοιµασµένοι να αντιµετωπίσετε τις επαγγελµατικές προκλήσεις µε επιτυχία!


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».